15 kwietnia 2019

Hiszpańska firma produkująca sery według tradycyjnych receptur poszukuje dystrybutorów

Hiszpańska firma specjalizująca się w serowarstwie rzemieślniczym poszukuje dystrybutorów. Firma, działająca na rynku hiszpańskim od 1960 r., produkuje różne rodzaje sera w oparciu o tradycyjne receptury, z wykorzystaniem świeżego mleka krowiego.

W ofercie firmy jest m. in.:

  • dojrzewający ser krowi – wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający przez okres od 20 do 60 dni, w opakowaniach po 400 g.,
  • miękki ser krowi – drenowany naturalnie z mleka krowiego, dojrzewający przez okres od 15 do 30 dni, w opakowaniach od 300 do 500 g.,
  • ser częściowo utwardzony – wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający przez ok. 3 miesiące, w opakowaniach 500 g.,

peklowany ser w różnym rozmiarze od 2 do 12 kg. Okres dojrzewania wynosi od 5 miesięcy do 1 roku.

Nr referencyjny: BOES20190218002

 

Pełna treść zapytania w języku angielskim

Firmy z woj. mazowieckiego zainteresowane współpracą proszone są o kontakt na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., wraz z podaniem ww. numeru referencyjnego.

Pozostałe firmy zachęcamy do kontaktu z właściwymi ośrodkami regionalnymi.

***

Zobacz inne przykładowe oferty firm zagranicznych

Oferta, która Cię zainteresowała, jest dostępna w ramach bezpłatnej bazy POD (Partnership Opportunities Database), która jest prowadzona przez sieć Enterprise Europe Network. W POD za darmo możesz przeglądać oferty z całego świata lub założyć profil Twojej firmy.

Zobacz success stories firm, które już skorzystały z usług Enterprise Europe Network.

Szukasz dostawców lub nowych rynków zbytu?

Szukasz nowych rozwiązań technologicznych?

Zapraszamy do skorzystania z bazy POD!